logo-type

Haberler

MESLEK ODALARI GENEL SEKRETERLERİ TOPLANTISI

MESLEK ODALARI GENEL SEKRETERLERİ TOPLANTISI


Toplantının açılış konuşmasını yapan GESOB Başkanı Ömer KÜSBEOĞLU, Genel Sekreterlere sorumlulukları ve yetkileri hakkında bilgi vererek şunları söyledi:
“ Meslek Odaları’nın tüm yükü sizlerin omuzlarında. Sizlerden yükümlülüklerinizi ve görevleriniz hakkındaki yetkilerinizi noksansız bilmenizi istiyoruz. Kapımız sizlere her zaman açık. Bilmediğiniz konularda ve daha öğrenmek istediğiniz diğer konularda, sizleri bilgilendirmek için,bizler her zaman buradayız. Gerek bizzat gelerek ve gerek se telefonla her zaman bizlere ulaşabilir ve yetersiz kaldığınız konularda bizden bilgi alabilirsiniz. Sizlerin çalışması bağlı olduğunuz odanın çalışması, oda’nın çalışması ise bizlerin yani; birliğimizin çalışması demektir. Oda yöneticileri değişebilir. Fakat, sizler kalıcısınız, onun için görev ve yetkilerinizi noksansız bilmeli ve uygulamalısınız.”
Başkan KÜSBEOĞLU’nun konuşmasının ardından toplantı Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Genel Sekreteri M. Coşkun KINACIGİL’in başkanlığında devam etti. 
Birlik Genel Sekreteri KINACIGİL meslek odaları genel sekreterlerine, yürürlükteki mevzuat ve 5362 sayılı yasa hakkında bilgi verdi. Karşılıklı bilgi alış- verişi ve sohbet ortamında devam eden toplantının ardından meslek odaları genel sekreterleri yaptıkları açıklamalarda şunları söylediler:
“Bu toplantı, bizler için çok yararlı oldu. Yetkilerimiz ve sorumluluklarımız hakkında bilmediğimiz bazı konuları tam olarak öğrendik “ diyerek görüş belirttiler.