logo-type

Haberler

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDEKİ YARALAR SARILIYOR

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDEKİ YARALAR SARILIYOR



Sanayi Sitesi Başkanı Ömer KÜSBEOĞLU’nun girişimleri sonucunda yangından zarar gören 30 işyerinin 12 işyerini Kooperatif olarak üstlendikleri ve 18 işyerinin ise Devletten gelen yardım ile yapılarak esnafın mağduriyeti giderildi.
Yangında en büyük zarar gören esnaf oto makine sanatkarları odası üyesi ve Oto lastikçiler odası üyeleri olduğunu belirten Başkan Ömer KÜSBEOĞLU, “21.09.2006 tarihinde ihmal sonucu çıkan yangında 30 işyerimizin yangından zarar görmesi bizleri üzmüştür. 

Sanayi Sitesi yönetimi ve GESOB yönetimi olarak yapmış olduğumuz girişimler neticesinde esnafımızın mağduriyeti giderilmiştir. Sanayi sitesi olarak 12 işyerinin yapımını üstlenirken, yangında zarar gören oto lastikçiler odasının yapımını ise Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği üstlenmiştir.”

Oto Lastikçiler Odası Başkanı Abdülkadir Arıkan; Yargında zarar gören işyerlerimizin yapımı için büyük çaba sarf eden Birlik Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ederiz. 
Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımızın büyük gayretleri sonucu devleten gelen yardımlarla işyerlerimiz yapılarak üyelerimize teslim edildi. Yangında zarar gören Odamızın yapımını ise Odalar Birliği üstlendi. Odamız yeniden eski durumuna gelmesinden dolayı da Başkanımıza ayrıca teşekkür ederim dedi.