logo-type

Haberler

GESOB SODES 2012 PROJE KAPANIŞI VE BELGE TÖRENİ YAPILDI

GESOB SODES 2012 PROJE KAPANIŞI VE BELGE TÖRENİ YAPILDI

Etkinlik; Gaziantep Valisi Erdal ATA, Gaziantep Milletvekili İbrahim Halil MAZICIOĞLU, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet AYDIN, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selahattin GÜREL, Çalışma ve İş Kurumu Gaziantep İl Müdürü Siraç EKİN, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Gaziantep İl Müdürü Mehmet AYKANAT, GESOB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer KÜSBEOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri, GESOB'a bağlı Odaların Başkanları, MEKSA Vakfı Gaziantep Proje Başkanı M. İhsan ERCAN ve kursiyerlerin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Projenin hedefleri, faaliyetleri ve sonuçları ile  ilgili Proje Koordinatörü M. İhsan ERCAN tarafından yapılan bilgilendirme sonrası Birlik Başkanı Ömer KÜSBEOĞLU tarafından GESOB olarak yürütülen ve planlanan mesleki eğitim faaliyetleri anlatılmış, İŞKUR İl Müdürü Siraç EKİN tarafından ise işletmelere yönelik İŞKUR destekli İşbaşı Eğitim Programları (Staj) hakkında bilgi verilmiştir.
Gaziantep İstihdam Fuarı (GAİF) kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde GESOB olarak verilen katkı ve destekler nedeniyle İŞKUR İl Müdürü Siraç EKİN tarafından GESOB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer KÜSBEOĞLU'na Teşekkür Belgesi takdim edilmiştir.

Gaziantep Milletvekili İ. Halil MAZICIOĞLU ve Gaziantep Valisi Erdal ATA'nın konuşmalarının ardından, eğitim programlarını başarı ile tamamlayan kursiyerlere belgeleri verilmiştir.
İŞKUR'da kayıtlı işsiz 16 genç Gaz Yakıcı Cihazlar Servis Elemanı olarak meslek öğrenip istihdama yönlendirilmiş, halen sıhhi tesisatçılık yapan 21 meslek elemanı ise aynı konuda gece eğitimlerine katılarak mesleki gelişimleri sağlanmış ve belgelendirilmişlerdir.