logo-type

Haberler

GESOB, GAİF 2014 KAPSAMINDA ÖDÜLLENDİRİLDİ

GESOB, GAİF 2014 KAPSAMINDA ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Fuar etkinlikleri; İŞKUR İl Müdürü Siraç EKİN, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ömer KÜSBEOĞLU, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp BARTIK, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN ve Gaziantep Valisi Erdal ATA'nın açılış konuşmaları sonrası toplu kurdele kesimi ile başladı.

GESOB Başkanı Ömer KÜSBEOĞLU tarafından İŞKUR İl Müdürü Siraç EKİN'e; ilimiz esnaf ve sanatkarlarının nitelikli eleman ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik verdikleri destekler için Gaziantep Valisi Erdal ATA ile birlikte teşekkür plaketi verildi.

Fuar programı kapsamında yapılan "İSTİHDAMIN EN'LERİ ÖDÜL TÖRENİ" ninde; İŞKUR Aracılığıyla En Çok Mesleki Eğitim düzenleyen STK olarak Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğine verilecek plaket, GESOB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer KÜSBEOĞLU tarafından Gaziantep Valisi Erdal ATA'nın elinden almıştır.

Törene katılan protokol üyeleri tarafından bazı özel sektör işletmelerine, kamu kurum ve kuruluşlarına ait stantlar ziyaret edilmiş ve yetkililerden bilgi alınmıştır. Daha sonra il istihdam ve mesleki eğitim kurulu olarak GESOB Başkanı Ömer KÜSBEOĞLU, Türk-İş Gaziantep Temsilcisi Nuri BAY ve İŞKUR İl Müdürü Siraç EKİN tüm stantları ziyaret etmişlerdir.  

GESOB-MEKSA olarak fuarda açılan standımızda mesleki eğitim programlarımıza katılan kursiyerlerimizin CNC, Metal işleri, Konfeksiyon mesleklerinde eğitim ürünleri sergilenmiş, ziyaretçilere kurslarımız ile ilgi bilgi verilmiş, talep edenlerin kurslar için ön kayıtları alınmıştır.

Ekli Görseller