logo-type

Haberler

GENEL SEKRETERLERİNE PROJECİLİK KÜLTÜRÜ VE PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ VERİLDİ

GENEL SEKRETERLERİNE PROJECİLİK KÜLTÜRÜ VE PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ VERİLDİ

 

 GESOB’a bağlı odaların Genel Sekreterlerine, Birlik ve Eğitim Merkezi personeline yönelik olarak GESOB ve MEKSA Vakfı işbirliği ile, GESOB Hizmet Binası toplantı salonunda, İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından sağlanan proje uzmanı Ali Ercan ÖZGÜR tarafından bir eğitim programı gerçekleştirilmiştir.

26-27-28 Eylül 2011 tarihlerinde günde 6 saat olarak tamamlanan eğitim programına 65 kişi devam etmiş, tüm katılımcılar gruplar halinde proje hazırlama çalışmalarına fiilen katılmış, hazırladıkları çalışmaları tüm gruba sunmuş, hazırlanan proje taslakları üzerinde görüşler belirtilmiştir.

Katılımcılara; GESOB, MEKSA Vakfı, Green Education Consultants ve İKA Genel Sekreteri imzalı belge hazırlanmış olup belgelerin bir etkinlikle dağıtılması planlanmaktadır. Çok verimli geçen 3 günlük eğitim programı, GESOB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer KÜSBEOĞLU’nun kapanış konuşması ile tamamlanmış, eğitim programı sonunda katılımcılara verilen anketlerde çok olumlu tepkiler alınmıştır.

Eğitim programı sonrasında açılacak yeni hibe proje çağrılarında Esnaf Odalarından yapılacak başvurularda ciddi artışlar olacağı tahmin edilmektedir.

Ekli Görseller