logo-type

Haberler

BENİMDE BİR MESLEĞİM VAR

BENİMDE BİR MESLEĞİM VAR

 

5 ay süreli eğitim programı 20 kişi ile başlatılmış, 14 kişi ile tamamlanmıştır. Eğitim süresince devam eden kursiyerlere İŞKUR tarafından günlük 20 TL ücret ödenmiş, iş kazası ve meslek hastalıkları ile ilgili sigorta işlemleri yapılmıştır.
Gerçekleştirilen törene: İl Emniyet Müdürümüz Ali GEZER, GESOB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer KÜSBEOĞLU, İl Emniyet Müd. Yrd. Ahmet KAMALA, İŞKUR Şube Müdürü Mehmet ÖZCAN, İŞKUR Eğitim Bölümü Şefi Ramazan NEHİR,  Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Murat LALE, GESOB MEKSA İÜEM Müdürü M. İhsan ERCAN ve kursiyerler katılmıştır.
İl Emniyet Müdürü Ali GEZER kursiyerlerle kısa bir konuşma yaparak aldıkları eğitimin ve belgenin önemine değinmiş ve meslek kazanmanın gelecek için büyük önem taşıdığını belirtmiştir.
GESOB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer KÜSBEOĞLU ise konuşmasında kursiyerlere “artık sizler iş arayan işçi durumundan çıkıp, aranılan işçi konumdasınız” diyerek aldıkları eğitimin önemini vurgulamıştır.
Konuşmaların ardından katılımcılar, kursiyerlerin eğitim sırasında yaptıkları eğitim ürünlerini inceleyerek kursiyerlerden bilgi almışlardır.
Tüm kursiyerlere sertifikalarının yanı sıra Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün hazırladığı hediyeler verilmiştir. Ayrıca Sanayi Esnaf Spor futbol takımında futbol oynamaya başlayan yetenekli 2 kursiyere krampon hediye edilmiştir.

Ekli Görseller