logo-type

Haberler

AKBANK' TAN GAZİANTEPLİ ESNAFA KREDİ DESTEĞİ...



GESOB Toplantı Salonundaki imza töreninde konuşan Yavuz, Türk ekonomisinde çok önemli bir yere sahip olan esnaf ve sanatkara düşük faizli kredi vererek destek olmayı hedeflediklerini söyledi. 

2001 yılında Yeni Ufuklar Değişim Programı adı verilen proje başlattıklarını belirten Yavuz, Türk ekonomisinin belkemiği olan küçük işletmelere her zaman öncelik verdiklerine dikkat çekti. 

Küçük işletmelere yönelik şirket bankacılığı oluşturduklarını ifade eden Yavuz, şu bilgileri verdi: 

Şirket bankacılığı ile küçük işletmelerin kredilerini Akbankta farklı, özel, güvende ve en önemlisi şirket gibi hissetmelerini istiyoruz. İmzaladığımız bu protokol de şirket bankacılığı bölümümüzün, müşterilerimizin beklenti ve talepleri doğrultusunda geliştirilmiş bir dizi hizmetten oluşuyor. Esnafımızın, finansal ihtiyaçlarını rekabetçi fiyatlama avantajıyla karşılayan farklı ve yepyeni kredilerden oluşan bir ürün yelpazesi sunuyoruz. 

GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu da üyelerine düşük faizli kredi imkanı sunulmasının, finansman ihtiyacının giderilmesi bakımından son derece önemli olduğunu ifade etti. 

İmzalanan protokol sonrasında, Küsbeoğlunun başkanlık ettiği ve GESOBa bağlı 82 meslek odası başkanının katıldığı başkanlar kurulu toplantısı yapıldı. 

Toplantıda konuşan Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, esnaf ve sanatkarın Türkiye ekonomisi bakımından çok önemli olduğuna işaret etti. 

Kamçı, 78 bin üyesi bulunan GESOBun sanayi ve ticaret merkezi konumunda bulunan Gaziantepte, ekonomik bakımdan son derece önemli olduğunu ve valilik olarak ortak akıl ve istişareye dayalı işbirliği içinde çalışmak istediklerini kaydetti